Volg Moodboard workshop op Vitra Circle event

Op zoek naar een inspirerende dag vol creativiteit, duurzaamheid en plezier voor het hele gezin? En wil jij je interieur naar een hoger niveau tillen, maar weet je niet waar te beginnen? Bezoek dan het Vitra Circlefriends&family’ zomerevent op 22 juni. Ik zie je daar!

Op deze dag organiseren Els, Leontine en ik in samenwerking met The Substitute inspirerende ‘Maak je Thuis’ workshops en 1-op-1 advies. Els van Studio Els leert je hoe je een perfecte indeling voor je huis maakt. Ik help je bij het maken van een persoonlijk moodboard. Daarnaast kun je gratis 1-op-1 interieuradvies krijgen van Leontine Broer van Leon10 Interieurontwerp. En we geven een Masterclass over de ins en outs duurzaam interieur’. Een mooie match dus met de hergebruikte meubels van Vitra Circle. Wil je meedoen? Schrijf je in via de link in de bio. VOL = VOL.

 

Schrijf je in

“Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je ondergedompeld in een wereld van creativiteit, duurzaamheid en oplossingsgerichtheid op het gebied van interieur. De workshop in (-) was te gek!”

Wat is er verder te doen?

Ontdek de nieuwe duurzame sneakercollectie van Veja, bezoek de mini pop-up store van Susan Bijl of maak kennis met de duurzame houten bedden van Loof en de innovatieve schoonmaak- en verzorgingsproducten van Kinfill. En neem een kijkje in het duurzame gebruikte aanbod van Vitra en Artek meubels.

Geniet van de mooie omgeving, de inspirerende locatie en de innovaties en duurzame producten en merken. Bovendien ontvang je de Vitra Circle producten met extra korting en zijn er volop activiteiten voor kinderen, zoals een schmink- en poppentheater, stoepkrijten, schilderen en leuke spelletjes.

Meer informatie over de dag vind je op de site van Vitra Circle, via de link in de bio. De dag is gratis en aanmelden is niet nodig. Dus kom langs en neem je vrienden en familie mee!

  • Zaterdag 22 juni 2024
  • 12:00 – 17:00
  • Vitra Circle Store Zaandam, Affuitenhal 10, Zaandam

De workshops en 1-op-1 advies worden mogelijk gemaakt in samenwerking met The Substitute een community van duurzame interieurmerken en -professionals die zich inzet voor duurzame interieurkeuzes.

 

Meer informatie