Podcast: De Duurzame Avonturier over duurzame interieurs

Onlangs was ik te gast in de podcast show De Duurzame Avonturier. Jorren van der Schaaff neemt in deze podcast zijn gasten mee op avontuur in de wereld van duurzaamheid. Wil jij je leven verduurzamen zonder in te leveren op levensgeluk? Dan ben jij in deze podcast op het juiste adres. Hier leer je van wereldverbeteraars wat je kunt doen om je leven op een leuke manier een stukje groener te kleuren. In deze podcast vertel ik je mijn verhaal over duurzame interieurs.⁣

Want over duurzaamheid hoor je veel, maar wat is nu echt een echt duurzaam interieur wat er niet alleen duurzaam uitziet maar ook goed is? Benieuwd hoe jij een positief en duurzaam verschil kan maken met je interieur? Goed voor je welzijn, het klimaat, planeet en de toekomstige generatie? Luister dan vooral naar de tips, ervaringen en mijn eigen geleerde lessen. Ik ben benieuwd of je er iets aan hebt, laat het me vooral weten! ⁣

Deze en andere podcast zijn te beluisteren via Spotify of bekijk ze op YouTube.

 

Luister de podcast