‘Maak je thuis’ interieurworkshops

Wil jij je interieur naar een hoger niveau tillen, maar weet je niet waar te beginnen? Twijfel je over de juiste keuzes? Maak bewuste keuzes in je leven én interieur met ons! Dan hebben wij iets moois voor je.

Ga samen met Marije de Jonge van De Jonge Ontwerper, Els van Maren van Studio Els en Jan Visser van Studio Jan Visser aan de slag met je eigen interieur. Krijg in minimale tijd maximale kennis en inspiratie. Ontvang persoonlijk en onafhankelijk advies voor jouw interieur. Meld je snel aan voor ‘Maak je thuis,’ een inspirerende avond op 5 april.

Meer informatie en aanmelden

Ga zelf aan de slag met 3 workshops en de masterclass ‘Een duurzaam en doordacht interieurplan’

In het kort:

📅 Vrijdag 5 april
📍 Snelliuslaan 10, Hilversum
🕖 19:00 – 21:00
🪑Masterclass over de ins en outs duurzaam interieur
🛋️ Keuze uit workshops over indeling, moodboard, of kleurplan
❓ Ruimte voor vragen en gezelligheid

Het resultaat? Inspiratie om met je interieur aan de slag te gaan. Ga naar huis met je ideale indeling, een inspirerend moodboard of een doordacht kleurplan. Leer keuzes maken en ontdek hoe je het aanpakt. Maak vanaf nu persoonlijke en bewuste keuzes voor een interieur dat bij jouw stijl en wensen past.

Zien we je daar? Els, Marije, Jan

De avond wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met The Substitute , een community van duurzame interieurmerken en -professionals die zich inzet voor een duurzame interieur- en verbouwbranche.

Meld je nu aan