Duurzaam retail interieur ontwerp

Jij hebt een prachtig merk opgebouwd en je klanten weten je goed te vinden. Maar je huidige interieur sluit niet goed meer aan bij je ambities en sluit niet meer aan bij waar jij voor staat. Tijd om eens actie te ondernemen?

Winkelinterieur als visitekaartje 

Je winkel is het visitekaartje van je merk. Alles waar je voor staat komt tot fysieke uiting in je winkel interieur. Met je interieur vertel je het verhaal van je merk, storytelling.  Als ondernemer wil je graag dat je winkel onderscheidend is van de concurrentie: je wilt immers dat consumenten over jouw drempel stappen.Je winkel moet je imago versterken en aansluiten bij de keuzes die je maakt als ondernemer. Door een unieke beleving neer te zetten, een ervaring die echt aansluit bij jouw merk, komen klanten graag bij jouw winkelen. Zo zorg je ervoor dat jij je ambities kan waarmaken. 

 

Interieurontwerp en de klantreis 

Je fysieke winkel is meer dan een shop kanaal. Voor veel klanten zijn sociale media en online kanalen de eerste aanraking met je merk en product. Klopt de beleving van de winkel met wat de consument verwacht? Welke functies zijn voor jouw winkel belangrijk; verkopen, service, afhalen, pas locatie? Heb jij de hele collectie in je winkel of toon jij enkele stuks in een showroom waarna de rest van de journey online plaatsvindt? 

Dit wil ik

Branding

De inrichting van je winkel is de fysieke uiting van je merk. Je website, je sociale kanalen: voor de klant is er geen verschil. Offline en online spelen perfect op elkaar in. Elk contactpunt heeft een eigen doel in de klantreis: hoe speel jij hier op in? Hoe zorg je ervoor dat jij winkel niet alleen toevallig wordt bezocht, maar echt een bestemming is voor je klanten? 

Duurzaam interieuradvies retail

Hoe zou het voor je zijn als jouw winkel weer voor jou en je merk werkt? Een winkel met een duurzaam verantwoord interieur, passend bij je missie, je merk en je doelgroep. Een winkel ter inspiratie voor anderen. Een geloofwaardige uitstraling, waardoor jij kan doen waar je goed in bent. Een plek waarbij de verkoop als vanzelf gaat en je klant met plezier winkelt en zich met je verbindt. Met deze winkel kun jij je richten op je groeiplannen en ben doe jij een verantwoorde  toekomstige bestendige investering.

Duurzaam en circulair ontwerpen 

Als ontwerper vind ik van groot belang om beuwste en duurzame keuzes te maken in mijn werk. Dit betekent zo min mogelijk afval creeren, en de eindfase van een interieur als uitgangspunt nemen voor het ontwerp. In de basis komt dit neer op

 • Eenvoud en simpliciteit in ontwerp 
 • Gebruik van waardevolle en waardevaste materialen
 • Ontwerpen voor hergebruik en circulariteit

Samenwerken met duurzaam interieur architect? 

Mijn missie is om jou als partner te helpen met een duurzaam interieurontwerp wat precies aansluit bij waar jij voor staat. Hierdoor kun jij je bedrijf laten groeien. In drie stappen werken we toe naar een verantwoord interieur dat weer voor jou en je klanten werkt. Hierin denkt Studio Jan Visser mee in het merkverhaal en zorgt voor een passend strategisch concept. Dit concept resulteert in een uniek, eigenzinnig en passend interieur, volledig op maat voor je merk. Op een duurzame en verantwoorde wijze tot stand gekomen. 

Het interieur dat past – pakket

Studio Jan Visser werkt met een totaal pakket voor zakelijke opdrachtgevers.

Wat krijg je?

 • Totaal interieurplan met o.a. concept en ontwerp
 • Moodboards kleur en materiaal
 • Indelingen, vlekkenplan en plattegronden
 • 3D impressies van de ruimtes en 2D aanzichten
 • Detail uitwerkingen o.a. voor maatwerk, licht, meubels, aankleding en groen
 • Netwerk van partners en specialisten
 • Indien nodig technische tekeningen voor specifieke maatwerkobjecten
 • Begeleiding bij realisatie en inhuizing en ingebruikname
 • Aankoopadvies meubels & aankleding

Ieder zakelijk interieur is anders, elke wens is anders en elke ruimte is anders. Afhankelijk van de opdracht varieert de investering voor een interieurontwerp voor een zakelijke ruimte zoals een kantoor, winkel of showroom. Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact op voor een goede prijsindicatie.

Laten we samenwerken