Kansen benutten

Hoe zou het voor je zijn als je interieur weer werkt voor jou en je bedrijf. Een interieur passend bij je bedrijfsstrategie, je merkwaarden en je doelgroep. Onderscheiden van concurrenten, ontworpen op duurzame wijze, en gebouwd door betrouwbare en vakkundige bouwers en specialisten. Een interieur dat niet alleen duurzaam oogt, maar het ook echt is. Mooi, functioneel en waardevol. Een plek die bedraagt aan de groei van je bedrijf, waar je medewerkers met plezier werken en klanten graag komen.

Hoe verder?

Ik help je graag met het realiseren van een passend interieurconcept voor jouw bedrijf. Zo kun jij weer alle kansen benutten als ondernemer en verder groeien met je bedrijf. 

 

 

Laten we aan de slag gaan

Totaal zakelijk interieurconcept

Met dit totaalpakket werken we in 5 stappen aan een interieurontwerp. In alle stappen werken we nauw samen maar neem ik jou het werk uit handen. Jouw verhaal en wensen zet ik met mijn expertise om in een succesvol interieurontwerp. Bij elke stap ben jij uiteraard betrokken. Samen maken we jouw interieur een fijne plek die echt bij je past.

Wat brengt het?

Aan het einde van de samenwerking heb jij een interieur waarmee je de kansen van je onderneming weer kan aanpakken en je ambities waar kan maken. Een onderscheidend interieur met een eigen identiteit passend bij waar jij voor staat. Kortom: een interieur dat weer voor je werkt.

 • Een inrichting die naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelen, merkwaarden en doelgroep
 • Een uniek interieur dat zich daadwerkelijk onderscheid van je concurrent
 • Een fijne ruimte waar jij en je medewerkers graag en zijn en gezond kunnen werken en je klanten graag komen
 • Een duurzaam interieur gemaakt op duurzame wijze met aandacht voor mens, milieu en natuur
 • Een inrichting waardevast en waardevol op lange termijn en zo een een rendabele investering je je bedrijf

Laten we aan de slag gaan

5 stappen naar een duurzaam interieur

Hoe beter de samenwerking, hoe beter het eindresultaat. Jan Visser werkt graag open en vriendelijk samen. Met jou en met de mensen waar jouw project om vraagt. Die energie voel jij straks elke dag terug in jouw interieur.

Stap 1

Kennismaken

Tijdens de kennismaking bespreken we je droom, visie, doelen, wensen en budget. We bepalen je wensen en eisen. We bekijken de ruimte. We bespreken je duurzame ambities en bepalen de circulaire / duurzame aanpak. Hieruit volgt een duidelijk voorstel en offerte.

Stap 2

Concept

Het concept is een creatieve vertaling van zakelijke doelen, merkwaarden en doelgroep inzichten. De eerste ideeën voor kleur, materiaal en indeling worden gepresenteerd.

Stap 3

Ontwerp

Het concept wordt uitgewerkt in een voorlopig ontwerp. Ben je tevreden? Dan volgt het definitieve ontwerp inclusief maatwerk uitwerkingen. Een ontwerp wat werkt voor jouw team, klanten en gebruikers.

Stap 4

Realisatie

Om het ontwerp succesvol en binnen budget uit te voeren neem de projectbegeleiding op me. Met de juiste partners als interieurbouwers, leveranciers en aannemers komen we tot de realisatie.

Stap 5

Oplevering

Tijdens de oplevering fase zorg ik voor de inhuizing en de puntjes op de i. Daarna hou ik natuurlijk een vinger aan de pols.

Pakket: Het interieur dat past en werkt

Studio Jan Visser werkt met een totaal pakket voor zakelijke opdrachtgevers. Het pakket bestaat uit interieuradvies op locatie en een interieurontwerp voor de in te richten ruimte. In minimaal 3 afspraken op locatie en globaal 5 stappen werken we met het interieurproject samen naar het eindresultaat. Je ontvangt het plan + kleurstalen en materialen passend bij je ontwerp. Studio Jan Visser werkt samen met vakkundige partners, leveranciers en vakmensen in uiteenlopende disciplines.  Ik ondersteun bij de realisatie en uitvoering naar het eindresultaat en koppel de juiste partners aan het project.

Wat krijg je?

 • Totaalinterieurplan met o.a. concept en ontwerp
 • Moodboards kleur en materiaal
 • Indelingen, vlekkenplan en plattegronden
 • 3D impressies van de ruimtes en 2D aanzichten
 • Detail uitwerkingen o.a. voor maatwerk, licht, meubels, aankleding en groen
 • Netwerk van partners en specialisten
 • Indien nodig technische tekeningen voor specifieke maatwerkobjecten
 • Begeleiding bij realisatie en inhuizing en ingebruikname
 • Aankoopadvies meubels & aankleding

Ieder zakelijk interieur is anders, elke wens is anders en elke ruimte is anders. Afhankelijk van de opdracht varieert de investering voor een interieurontwerp voor een zakelijke ruimte zoals een kantoor, winkel of showroom. Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact op voor een goede prijsindicatie.

Laten we aan de slag gaan

 

Duurzaam en circulair interieurontwerp

Als interieurontwerper vind ik het van groot belang om bewuste en duurzame keuzes te maken in mijn werk. Daarom werk ik het liefst met ondernemers die net als ik intrinsiek zijn gemotiveerd bewuste keuzes te maken in hun bedrijf.

Van afval naar naar waardevol en waardevast

Dit betekent dat ik ontwerp met als uitgangspunt zo min mogelijk afval te creëren en de eindfase van het interieur als uitgangspunt te nemen. Hiermee probeer ik zo te ontwerpen dat alle materialen circulair inzetbaar blijven.

Ik hanteer de volgende principes:

 1. Eenvoud en simpliciteit
 2. Waardevolle materialen
 3. Ontworpen van hergebruik

Door in de basis te ontwerpen met zo min mogelijk (nieuwe) materialen, focus te leggen op hernieuwbare en hergebruik materialen en door na te denken over de verborgen impact van meubels en materialen werken we samen aan een interieur dat waardevol is voor nu, en voor toekomstige generaties.

Vertel me meer over de aanpak

Wat anderen over mij zeggen

Jan heeft me enorm geholpen met verrassende ideeën om van mijn kale nieuwe praktijkruimte een warme gezellig werkplek te maken.

Masja Hazendonk

Uitvraag was om met het interieurontwerp de hoge circulaire ambities maximaal tot uitdrukking te brengen. Rianne en Jan hebben deze uitdaging enthousiast en gestructureerd opgepakt. Succesfactor hierbij waren de gedeelde circulaire ambities en het gezamenlijke doel om te zoeken naar het hoogst haalbare. Het interieur vertolkt het verhaal en zet de gebruikers aan het denken; aansluitend bij het nevendoel van It Swettehûs om te inspireren en te prikkelen.

Trienke Lantinga

Mensen moeten met Jan werken omdat hij hard werkt en altijd presteert. Omdat hij vernieuwende ideeën heeft en daarvoor durft te gaan.

Lotte Verheiden

Jan is goudeerlijk. Hij kijkt met een frisse blik en heeft de meest mooie ideeën en oplossingen. Hij luistert en ‘leest’ mensen en dat maakt hem uniek.

Marijke Venema

Jan is creatief, doortastend, bevlogen, en oog en gebruik voor wat er al is en tegelijk visie op wat toegevoegd kan worden.

Jorien Oosterman

Jan heeft een zeer origineel en passend ontwerp gemaakt voor ons. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij wist goed aan te sluiten bij onze wensen.

Laurine de Schipper

Jan heeft veel kennis en weet dit heel natuurlijk over te brengen. Hij maakt makkelijk contact, luistert, eerlijk, komt met ideeën en inspireert. Hij ziet het grote plaatje en heeft oog voor de details. Jan heeft een eigen stijl, en durft te kiezen voor ‘niet standaard’.

Lianne Aurik

Hij is authentiek, creatief en heeft goed gevoel voor esthetiek, maar wel met beide benen op de grond. Jan brengt structuur en inspireert op heel veel mogelijkheden.

Ellen Oord

Jan is een echte perfectionist, heel zakelijk en met een arsenaal aan marketing gerelateerde zaken. Door zijn brede kijk kan hij met zijn liefde voor interieur een merk, concept of bedrijf neerzetten wat sterk is onderbouwd.

Sander Karsen