Een interieur uitdaging

Je staat voor de uitdaging van het inrichten van je woning of een ruimte op je werk. Je hebt genoeg ideeën maar hoe ga je nu echt aan de slag? Het is tijd om in actie te komen en je kunt denkt dat je hierbij wel wat hulp kan gebruiken. Herken je dit?

  1. Je doet inspiratie op in bladen, op beurzen en kijkt om je heen: je ziet prachtige interieurs, maar vooralsnog is het jezelf niet gelukt om dit te realiseren
  2. Je vindt het lastig om te kiezen: past alles wel goed bij elkaar en wordt het wel een geheel? Hoe voorkom je dat je de verkeerde keuzes maakt
  3. Sommige uitdagingen kom je zelf ook niet uit: wat is nu de beste oplossing in jouw ruimte?
  4. Het ontbreekt je ook vaak aan tijd en kennis om stappen te maken: maar je weet, ik moet er toch echt wat mee.
  5. Je wilt graag bewuste keuzes maken voor een duurzaam interieur, maar hoe doe je dit?

Hoe verder?

Hoe zou het voor je zijn jouw huis, kantoor of winkel zo meteen een fijne plek is? Een plek waar je graag bent, die goed voelt en er mooi uitziet. Een interieur dat een geheel is en past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen. En niet alleen duurzaam oogt, maar ook echt duurzaam is. Mooi, functioneel en waardevol.

Ik wil je graag helpen met het realiseren van een duurzaam interieurontwerper dat precies past bij wie jij bent. Zo kun jij zo ook genieten van een fijne ruimte die mooi oogt, fijn voelt en goed is.

Laten we aan de slag gaan

Het totaal pakket

Met het totaalpakket werken we in 5 stappen aan een duurzaam interieurontwerp. In alle stappen werken we nauw samen maar neem ik jou het werk uit handen. Jouw verhaal en wensen zet ik met mijn expertise om in een succesvol interieurontwerp. Bij elke stap ben jij uiteraard betrokken. Samen maken we jouw interieur een fijne plek die echt bij je past.

 

Laten we aan de slag gaan

5 stappen naar een duurzaam interieur

Hoe beter de samenwerking, hoe beter het eindresultaat. Jan Visser werkt graag open en vriendelijk samen. Met jou en met de mensen waar jouw project om vraagt. Die energie voel jij straks elke dag terug in jouw interieur.

Stap 1

Kennismaken

Tijdens de kennismaking bespreken we je droom, visie, doelen, wensen en budget. We bepalen je wensen en eisen. We bekijken de ruimte. Hieruit volgt een duidelijk voorstel en offerte.

Stap 2

Concept

Het concept is een creatieve vertaling van zakelijke doelen, merkwaarden en doelgroep inzichten. De eerste ideeën voor kleur, materiaal en indeling worden gepresenteerd.

Stap 3

Ontwerp

Het concept wordt uitgewerkt in een voorlopig ontwerp. Ben je tevreden? Dan volgt het definitieve ontwerp inclusief maatwerk uitwerkingen. Een ontwerp wat werkt voor jouw team, klanten en gebruikers.

Stap 4

Realisatie

Om het ontwerp succesvol en binnen budget uit te voeren neem de projectbegeleiding op me. Met de juiste partners als interieurbouwers, leveranciers en aannemers komen we tot de realisatie.

Stap 5

Oplevering

Tijdens de oplevering fase zorg ik voor de inhuizing en de puntjes op de i. Daarna hou ik natuurlijk een vinger aan de pols.

Wat brengt het?

Aan het einde van de fijne samenwerking kun jij zorgeloos genieten van:

  1. Een mooi en functioneel interieur passend bij wie je bent
  2. Een interieur waar mensen graag komen en zich fijn voelen
  3. Een inrichting dat oogt als een geheel en samenhangend is
  4. Een waardevol en waardevast duurzaam interieur, goed voor mens en planeet

Investering

Iedereen interieur is anders, elke wens is anders en elke ruimte is anders. Afhankelijk van de opdracht en het aantal vierkante meters varieert de investering voor een interieurontwerp. Neem contact op voor een goede prijsindicatie.

Laten we aan de slag gaan

Wat anderen over mij zeggen

Jan is een echte perfectionist, heel zakelijk en met een arsenaal aan marketing gerelateerde zaken. Door zijn brede kijk kan hij met zijn liefde voor interieur een merk, concept of bedrijf neerzetten wat sterk is onderbouwd.

Sander Karsen

Mensen moeten met Jan werken omdat hij hard werkt en altijd presteert. Omdat hij vernieuwende ideeën heeft en daarvoor durft te gaan.

Lotte Verheiden

Jan is goudeerlijk. Hij kijkt met een frisse blik en heeft de meest mooie ideeën en oplossingen. Hij luistert en ‘leest’ mensen en dat maakt hem uniek.

Marijke Venema

Jan heeft een zeer origineel en passend ontwerp gemaakt voor ons. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij wist goed aan te sluiten bij onze wensen.

Laurine de Schipper

Jan heeft veel kennis en weet dit heel natuurlijk over te brengen. Hij maakt makkelijk contact, luistert, eerlijk, komt met ideeën en inspireert. Hij ziet het grote plaatje en heeft oog voor de details. Jan heeft een eigen stijl, en durft te kiezen voor ‘niet standaard’.

Lianne Aurik

Jan is creatief, doortastend, bevlogen, en oog en gebruik voor wat er al is en tegelijk visie op wat toegevoegd kan worden.

Jorien Oosterman

Hij is authentiek, creatief en heeft goed gevoel voor esthetiek, maar wel met beide benen op de grond. Jan brengt structuur en inspireert op heel veel mogelijkheden.

Ellen Oord

Duurzaam interieurontwerp

Bekijk al mijn werk